Predstavljamo vam Huile Prodigieuse® Neroli – dragocenu kompoziciju od 100% biljnih ulja

Doživite osećaj smirenosti i spokoja uz višenamensko organsko suvo ulje, Huile Prodigieuse® Neroli, koje neguje lice, telo i kosu u jednom koraku.

Kako saznajemo iz laboratorije NUXE, odražavajući jedinstvenu analizu, prirodna ulja u srcu Huile Prodigieuse® su odabrana zbog njihovog afiniteta sa kožom. Huile Prodigieuse® Neroli je sertifikovana organska delikatna alhemija 2 organska biljna ulja – organskog ulja Ente šljive i organskog ulja susama.

Huile Prodigieuse® Neroli ulje

Kombinacija dva dragocena ekološka biljna ulja:

Organsko ulje šljive Ente: dobijeno hladnim ceđenjem od šljiva proizvedenih u Francuskoj. Izabrano je zbog jedinstvene kombinacije zasićenih masnih kiselina i poznatog nutritivnog i regenerativnog efekta.

Organsko susamovo ulje: dobijeno hladnim ceđenjem susama. Izabrano je zato što je prirodno bogato polinezasićenim masnim kiselinama. Ovo mu daje veoma interesantna čulna svojstva, omogućavajući mu da se brzo upije u kožu bez masnog završetka.

Veganska formula bez sastojaka i derivata životinjskog porekla.

100 % sastojaka prirodnog porekla.

42 % sastojaka dobijenih organskim uzgojem.

Dokazana efikasnost na licu, telu i kosi

Potpuno jedinstvena tekstura Huile Prodigieuse® ima neverovatnu sposobnost da neguje i ulepšava bez masnog završetka, zahvaljujući svojoj neponovljivoj teksturi suvog ulja koja ostavlja neodoljiv satenski finiš i omogućava vam da se obučete odmah nakon nanošenja. Nežno poput milovanja, to je podsticaj i za kožu i za um.

Magija na telu za glatku kožu

Zahvaljujući blagotvornim svojstvima vrednih biljnih ulja, hidrira i temeljno je hrani. Nanesite ga nakon tuširanja, jer je tada koža najpodložnija aktivnim sastojcima i efekat će biti najveći i najbrži. Veoma brzo se upija i koža će biti mirisna, meka i temeljno navlažena. Pruža osmočasovnu hidrataciju, a koža je 100% mekša i 97% više hidrirana i obnovljena.

Zaboravite na strije

Čudesno suvo Nuxe Huile Prodigieuse Neroli ulje dokazano sprečava nastanak strija i smanjuje njihovu vidljivost za više od 68%. Ispitano od strane dermatologa (redukuje strije do 68%).

Magija za lice – dodatna ishrana i hidriranje

Ako imate izrazito suvu kožu lica i nije vam dovoljna ni bogata krema, nanesite tri kapi suvog ulja ispod seruma i kreme ili ga pomješajte na dlanu zajedno sa kremom.

Magija na kosi

Uključite Huile Prodigieuse® Neroli u svoj svakodnevni ritual nege kose. Nanesite malu količinu na vrhove kose, koja zbog svoje suve teksture neće mastiti, već će je hraniti i štititi od pucanja. U slučaju da imate izrazito suvu kosu, možete ga nanositi kao masku 2 puta nedeljno. Poprskajte ga po dužini kose, umotajte u peškir, ostavite da deluje 15 minuta ili više, a zatim isperite blagim šamponom. Nakon upotrebe, kosa će ponovo biti gipka i meka.

87% obnovljena

104%  mekša 

102% jača

Antioksidativno dejstvo dokazano in vitro testom. Zaštitno dejstvo protiv zagađenja dokazano instrumentalnim testom, dok je zaštita od zagađenja dokazana instrumentalnim ispitivanjem.

Umirujući ritual sa Huile Prodigieuse® Neroli ulje

Da biste sebi ugodili, odvojte malo vremena i opustite se u toploj kupki sa mirisom nekoliko kapi ulja. Poprskajte ulje na dlanove za opuštajuću samomasažu temena glave. Zagladite kosu pre nego što počnete da masirate teme glave. Nastavite sa kružnim pokretima preko potiljka, zatim nastavite opuštajuću masažu ramena. Završite masažu sa solarnim pleksusom, sedištem naših emocija, masirajući u malim krugovima dok duboko dišete.

Neizostavan saputnik u vašem ritualu lepote

Čitava priča ovog proizvoda je takva da zaista danas možemo reći da su francuzi osmislili večni proizvod, preneli priču na mnoge krajeve sveta i učinili da svaka žena dobije baš tu višenamensku negu u jednoj bočici i što je najvažnije od 100% prirodnog porekla.