Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Stilski saveti Nataše Petrović za ekstravagantni look

Ženu od stila prepoznaćete lako. Ona na sebi neće nositi upadljive odevne komade koji “bodu oči” i ističu se eklektičnim bojama, dezenima ili pak nesvakidašnjim krojem – ali garantovano ćete je primetiti u masi. Kako je to moguće? Tajna sofisticiranog i elegantnog stila zapravo se krije u njegovoj jednostavnosti, ali i promišljenosti – a upravo o tome razgovarali smo sa stilistkinjom Natašom Petrović, koja je sa nama podelila svoje modne savete.

Kako da uzdignete svoj stil i izgledate ekstravagantno u svakom momentu, otkrijte kroz njene praktične savete i predloge tri savršena looka – koje ćete garantovano poželeti da rekreirate!

Moć monohromatskog odela

Sa monohromatskim odelom nikada nećete pogrešiti, bilo da se spremate za poslovni sastanak ili ekskluzivni, svečani događaj. Kada birate odelo za sebe, ključno je da sako prati vašu liniju tela – dok se možete odlučiti za pantalone sa ravnim ili cigarette nogavicama. Jednostavno, ali uvek efektno odelo možete uzdići uz adekvatne aksesoare koji će biti u fokusu – kao što su cipele na štiklu sa špicastim vrhom i tankom štiklom, chunky zlatna ogrlica i kožna torba sa lancem. Ukoliko je lanac na torbi srebrn, nemojte brinuti, kombinacija zlatnog i srebrnog nakita trenutno je u trendu.

Must-have komadi

Kada je sofisticiran stil u pitanju, postoje oni komadi koje jednostavno morate imati – a to su elegantna bela košulja i naravno, crne pantalone. Kako biste svoj minimalistički look učinili ekstravagantnijim, Nataša predlaže da košulju uvučete u pantalone, a zatim se poigrate sa kontrastima, kao i kombinacijom tekstura materijala. Poželjno je da napravite i kontrast mat/sjaj – što možete postići različitim materijalima. Vaša košulja može biti od lana, pantalone od (eko) kože, a autfit zatim zaokružite nude trench mantilom i torbom koju odlikuju tekstura ili kombinacija nekoliko boja, odnosno minimalistički dezen. Dodajte naočare za sunce i crveni ruž – i spremne ste za svakodnevne aktivnosti.

Timeless haljina i aksesoari u fokusu

Finalna stilska kombinacija koju nam je Nataša Predstavila uključuje naizgled jednostavnu, belu košulja-haljinu – ali magija ove haljine upravo se nalazi u njenom minimalističkom kroju. Belu haljinu možete strukirati uz pomoć efektnog pojasa, a zatim i celokupan look uzdići pletenim šeširom, sandalama sa zlatnim detaljima i efektnom, malom četvrtastom torbom. U ovom autfitu bićete spremne za letnje dane u kojima želite da se osećate lagodno, ali svakako izgledate ženstveno.

Nataša Petrović@natasa.stylist

Naslovna fotografija: wannabemedia.rs

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.