Uskršnje drvo – popularni trend kojim ćete oplemeniti svoj dom

Ako želite da Uskrs ove godine bude nešto drugačiji, zašto onda ne biste iskoristili uskršnje drvo kako biste ukrasili svoj dom? Uskršnje drvo je savršeno kao stalak za šarene ukrase poput uskršnjih jaja i raznih rukotvorina. Drvo ovog tipa može da posluži kao idealan centralni ukras tokom tradicionalnog ručka, a u isto vreme će ispuniti vaš ambijent radosnim bojama koji će vas taman ubaciti u praznično i slavsko raspoloženje.

Toliko je opcija da vaše uskršnje drvo može da bude i središnja tačka vašeg doma, poput novogodišnje i božićne jelke. Složite uskršnja jaja oko drveta kako biste stvorili savršeno praznično raspoloženje. Deca obožavaju da ukrašavaju jelku, te ne sumnjamo da će voleti da pomažu i u ukrašavanju uskršnjeg drveta svojim ručnorađenim ukrasima. Ukrasite vaše drvo različitim bojama, a možete da pratite temu koju ste odabrali za ovu godinu.

Slično kao i uskršnji venci, uskršnje drvo je sve popularnije i ako tek treba da investirate u isto, smatramo da je ova godina savršena da isprobate ovaj zabavni trend. Na kraju krajeva, s obzirom na to da svi provodimo više vremena kod kuće nego ikada ranije, svaki izgovor da dodamo još zabave i svetlosti u naše živote zvuči kao veoma dobra ideja.

Kako je izbor sve veći, sada možete da birate i da nađete šta tačno želite, bilo da više volite jednostavne bele grane na koje možete da okačite šarene ukrase, unapred osvetljene opcije koje se mogu ponovo koristiti za Božić ili drvo koje podseća na buket cveća. U nastavku smo izdvojili naše favorite koji će vas dodatno inspirisati.

Malo uskršnje drvo sa sitnim lampama

Ništa ne podseća na Uskrs kao uskršnja jaja. Ovaj divan i jednostavan dizajn kombinuje svetla, uskršnji dekor i drvo koje oplemenjuje ceo prostor.

Belo uskršnje drvo

Ukoliko volite da imate čistu, minimalnu i klasičnu bazu, belo uskršnje drvo jednostavnog dizajna je izbor koji ste tražili. Dovoljno je da izaberete svoje omiljene ukrase i imate drvo koje ste želeli.

Uskršnje drvo u žutoj boji

Svetle boje su uvek signal da je stiglo proleće. Sada je pravo vreme unesete optimističnu žutu boju kroz drvo koje podseća na prolećne cvetove.

Svetlucavo mini-drvo

Ako tražite svestrano drvo koje se može koristiti i posle Uskrsa, ovo svetleće drvo je najbolji dizajn za vas.

Drvo sa čokoladnim jajima

Bez čokolade ne bi bilo ni Uskrsa. Ovo zabavno drvo daje kreativan obrt tradicionalnom uskršnjem drvetu jer uključuje obilje ukusne čokolade.

Grane mimoze

Možda grane mimoze nisu klasično uskršnje drvo, ali mogu da posluže da malo začinite stvari. Grane mimoze će u svaki prostor uneti dašak proleća. Potrebne su vam grane mimoze, vaza i pokoji ukras ako ne želite minimalistički stil.

Pročitajte i: Šta znače popularni Feng Shui simboli i kako da ih koristite u svom domu

Uskršnje drvo od žica

Druga opcija koju možete da koristite tokom cele godine, ukrasite ovo drvo svojim omiljenim ornamentima kako biste dobili pravi i unikatan središnji deo na uskršnjoj trpezi.

Uskršnje drvo sa svetlima

Ako tražite zabavno, osvetljeno drvo, ovaj dizajn sa blistavim uskršnjim jajima je odličan izbor. Kako nikada neće biti out, sačuvajte ga i za sledeću godinu.

Uskršnje drvo sa jajima i zečevima

Donosimo vam još jedno ukusno drvo od čokolade. Svako ko je pravi ljubitelj slatkiša će biti oduševljen i verovatno ćete morati da „krijete“ ovo drvo kako bi sve ostalo na svom mestu. Takođe ga možemo staviti i na spisak savršenih poklona jer to i jeste.

Drvo sa vrećom od jute

Vreća od jute u kojoj se nalazi uskršnje drvo, daje mu elegantan i sofisticiran izgled. Uklapa se u bilo koji prostor, a može da bude od koristi i nakon praznika jer odlično prati pastelnu šemu boja.

Pročitajte i: 8 jednostavnih načina da dekorišete uskršnju trpezu

Naslovna fotografija: pinterest.com/lights4fun

Marija Gavrilović