Efektan dodatak vašem stilu – ženski prsluci iz domaće ponude

Ženski prsluci mogu biti vrlo efektni i praktični, bilo da ih nosite uz pantalone ili suknju, preko majice ili košulje, ili bez njih. Naši stilisti su iz domaće ponude izdvojili nekoliko zanimljivih modela – kratki, dugački, ukrojeni i ravni, daće vašoj pojavi poseban šarm i eleganciju.

Bilo da se oblačite za posao ili večernji izlazak, adekvatan prsluk može upotpuniti i naglasiti vaš stil. Pronađite među našim predlozima model koji odgovara vašoj figuri i ukusu!

Najefektniji ženski prsluci koje su izdvojili naši stilisti

BYOUNG ženski prsluk (AVANGARDIA concept store)

U ovogodišnjoj prolećnoj BYOUNG kolekciji, naši stilisti su zapazili efektan beli ženski prsluk, u klasičnom stilu, napravljen od mešavine poliestera i viskoze sa dodatkom elastina. Zakopčava se sa tri krupna dugmeta u boji zlata i ima kaiš na leđima, dok kroj omogućava da ga smelo nosite kao jedini gornji odevni komad.

Moderni ženski prsluci – model BARBARA BUI (MIAMAYA)

Ovaj elegantan pink prsluk od najkvalitetnijih materijala (kombinacija vune sa poliesterom i elastinom) je strukiranog kroja, kopča se na četiri dugmeta i ima mali šlic pozadi. Možete ga nositi uz pantalone klasičnog kroja, ali će delovati efektno i u drugoj kombinaciji.

MARELLA EUNICE prsluk (MIAMAYA)

Naši stilisti su zapazili i ovaj elegantan model, u stilu sakoa, ravnog kroja, sa reverima, dužine koja prekriva bokove. Ima vrlo efektnu teksturu koju daju metalizirana vlakna, kopčanje na dva metalna dugmeta u zlatnoj boji, postavu i prorez pozadi.

Patrizia Pepe – ženski prsluk u stilu sakoa (FASHION&FRIENDS)

Ženski prsluci u stilu sakoa uklopivi su uz različite odevne predmete, a ovaj dugačak strukiran model sa kaišem pozadi i kopčanjem na jedno dugme, izdužuje figuru i izgleda vrlo efektno i kad se nosi otkopčan.

Pročitajte i ovo: Najbolja ravna obuća za suvo i toplo vreme – espadrile koje su zapazili naši stilisti

ZARA ženski prsluci

Zarini ženski prsluci se mogu naći u više modela i boja, a naši stilisti su izdvojili kratak crni prsluk (model koji je dostupan i u beloj i crvenoj boji), koji se može nositi kao jedini gornji odevni komad. Poput kratke bluze, ima širok i ravan kroj, okrugli izrez ispod vrata i kopčanje na četiri dugmeta.

Prugasti prsluk MONA

Elegantan dugi prsluk teget boje, sa diskretnim prugama i četiri efektna dugmeta u dva reda, sa unutrašnjim kopčanjem na preklop i dubokim V-izrezom, možete uklopiti uz kompatibilne pantalone od istog materijala, ili i uz druge kombinacije – izgledaće jednako efektno i glamurozno.

H&M svečani ženski prsluci

Svečani ženski prsluci iz H&M kolekcije su najviše nalik muškim prslucima koji idu uz odelo, ali možete ih nositi na mnogo maštovitih načina. Naši stilisti predlažu efektan crni model sa prugama i asimetričnim krojem i kosim kopčanjem na tri dugmeta.

Pročitajte i ovo: Eterično osveženje slobodnih silueta: Zavirite u H&M kolekciju za leto 2024.

Naslovna fotografija: pexels.com

Brankica Milošević