Odabrali smo za vas: 7 crvenih haljina za leto

Boje utiču na raspoloženje, ali takođe ga i izražavaju – crvene haljine nose hrabre i samosvesne žene, koje vole da ostave utisak i budu zapažene. Ali, čak i ako niste toliko sigurni u sebe, elegantna i ženstvena crvena haljina može vas ohrabriti i podići vaše samopouzdanje i nivo energije.

Crvena je boja života i strasti, pa će crvene haljine različitih nijansi, krojeva i dužina, zapaliće vašu životnu radost – odaberite neki od modela koje su naši stilisti izdvojili i podstaknite svoju unutrašnju vatru.

Najlepše crvene haljine iz domaće ponude

S.Oliver svetlocrvena elegantna haljina

Crvena haljina midi dužine, plitkog V-izreza i bez rukava, sečena je u struku i širi se u donjem delu. Svedenih linija i jednostavnog kroja, ističe vašu figuru i prikladna je za sve prilike. Model je na značajnom sniženju!

crvene haljine

Satenske crvene haljine Massimo Dutti

Duga haljina u negliže-stilu napravljena je od prijatnog satena, ima tanke bretele i V-izrez i lepršavo se spušta do članka. Sofisticiranost jednostavnog kroja i meki satenski sjaj, daju ovoj haljini bajkovit izgled.

crvene haljine

Mohito pamučna haljina sa volanom

Duga haljina tamno-crvene nijanse ima široke naramenice, kopča se presvučenom dugmadi, prateći liniju tela. Sečena je u visini kukova, odakle dugi volan pada do gležnjeva i ukrašena je efektom čipkastog veza.

crvene haljine

Pročitajte i ovo: Večna elegancija u vašoj letnjoj garderobi – izdvajamo mornarskoplave komade iz domaće ponude

H&M zvonasta mini-haljina

Efektna i ženstvena, ova kratka haljina od mešavine viskoze je zvonastog kroja, okruglog izreza oko vrata i kratkih rukava.

Mango midi-haljina na preklop

Elegantan model poslovnog stila ima našivene džepove na grudima i kragnu poput košulje, komotne duge rukave sa manžetnama i preklop koji se može nositi na više načina. Haljina je napravljena od mešavine viskoze sa teksturom blago nabranog efekta.

Reserved haljina na vezivanje

Od nekoliko Reserved modela zanimljivih u svojoj jednostavnosti, naši stilisti su odabrali crvenu midi-haljinu u stilu duge majice na široke bretele, koja se kopča na leđima, a njen jedini ukras je efektno vezivanje sa strane, širokom trakom u stilu marame.

ZARA crvene haljine

Stilisti predlažu ženstvenu i praktičnu Zara haljinu od mešavine lana, sa tankim bretelama, ukrojena je ispod grudi i kopča se efektnom dugmadi celom dužinom. Idealna haljina za tople letnje dane i neobavezne prilike, a na istoj stranici možete naći i drugačije krojeve crvenih haljina.

Pročitajte i ovo: Sve nijanse zelene – odeća kao izjava autentičnosti

Naslovna fotografija: pexels.com

Brankica Milošević