Sakoi iz jesenje kolekcije za optimalnu dozu elegancije u svakoj prilici

Vreme je da obnovite svoju garderobu i osmislite poslovne autfite za jesenju sezonu, a moderni blejzeri i sakoi koje možete nositi preko košulja, bluza, haljina, ili sa pantalonama i suknjama različitih modela, daju završni pečat vašem stilu.

Sako vam rešava osmišljavanje svake kombinacije, a nekoliko kvalitetnih komada omogućava da u jesenjoj sezoni uvek budete stilizovani i delujete moderno i ženstveno, bilo da uz sakoe nosite farmerice i patike, ili odgovarajuće pantalone, suknje, cipele sa štiklom ili čizme.

Izabrali smo najnovije modele sakoa iz jesenje kolekcije, koje možete nositi u svim prilikama i uvek izgledati elegantno, dok se istovremeno osećate udobno.

Najnoviji sakoi iz jesenje kolekcije

Oversized sako Massimo Dutti

Komotni sako lepršavog kroja, elegantne krem boje sa kopčanjem na dva kontrastna dugmeta ima dva bočna džepa, kragnu sa dugim reverima, široke rukave i šlic pozadi. Izrađen je od mešavine pamuka i poliestera i održava se hemijskim čišćenjem.

P….S…. strukirani blejzer

Strukirani blejzer prefinjene sive boje sa diskretnim belim prugama, idealan je za poslovne i formalne prilike. U njemu ćete izgledati profesionalno i istovremeno moderno i elegantno. Nešto duži kroj prati liniju tela, dok šal kragna i dugačak kaiš sa šnalom predstavljaju efektan ukras. Na istoj stranici momete naći i komplementarne pantalone, ukoliko želite komplet.

Kratak ukrojeni sako s.Oliver

Nemački brend s.Oliver u jesenjoj kolekciji predstavlja brojne elegantne i praktične modele, a mi smo izdvojili ovaj kratak ukrojeni sako od mešavine viskoze i poliamida, sa dodatkom elastina, koji se može prati na 30 stepeni i nositi u svakodnevnim prilikama i brojnim kombinacijama.

Moderni sakoi Comma,

Još jedan nemački brend, povezan sa prethodnim, predstavlja fantastičnu kolekciju modernih sakoa, među kojima smo izdvojili model klasičnog kroja, sa reverima i našivenim džepovima, ukrojen na leđima, srednje dužine, u svetloj krem i tamnosivoj boji.

Pročitajte i ovo: Seksi u šezdesetim: Monica Bellucci i Tim Burton su najbolje obučeni filmski par

ZARA oversized blejzer

Komotan blejzer sa rever-kragnom i postavljenim ramenima, džepovima na preklop i dvostrukim kopčanjem, veoma je otmen i ženstven i možete ga naći u tri nijanse u veličinama od XS do XL.

TWINSET Milano sako (MIAMAYA)

Sofisticiran i ženstven sako od elastične viskoze (u beloj i crnoj boji) spaja udobnost i visoki stil. Klasični reveri, postavljena ramena i diskretni metalni T detalji na manžetnama, ističu prefinjen dizajn, koji će oplemeniti svaku vašu odevnu kombinaciju.

MANGO poslovni sakoi

Model sa kopčanjem na preklop, sa sitnim kariranim uzorkom ima rever-kragnu, dva prednja džepa na preklop i manžetne sa dugmadima. Dostupan je u plus veličini, odnosno, u rasponu veličina od XXS do 4XL.

Patrizia Pepe – Boyfriend fit sako

Od nekoliko Boyfriend fit i drugih sakoa iz jesenje kolekcije italijanskog brenda, izdvojili smo model koji naglašava ramena u nežnoj sivoj boji sa neupadljivim svetlim prugama. Isti model možete naći i u crnoj boji, u rasponu brojeva od 38 do 46.

Pročitajte i ovo: Novi modeli košulja koji će osvežiti vaš stil u jesenjoj sezoni

Brankica Milošević