Kožne torbe koje će vašim jesenjim kombinacijama dati notu sofisticiranosti

Kožne torbe i tašne iz novih kolekcija poznatih brendova izazvaće vam leptiriće u stomaku – želećete da ih držite na vidnom mestu, samo da biste uživali u njihovom prefinjenom luksuznom izgledu.

Bilo da preferirate vrhunski dizajn, komfor i praktičnost ili kvalitet koji obezbeđuje trajnost, kožne torbe koje su izdvojili easy life stilisti, ispunjavaju sve uslove.

Svaki od ovih 7 modela odiše sofisticiranim dizajnom i odlikuje se vrhunskim kvalitetom prirodne ili veštačke kože – i vašem jesenjem stilu daće posebno elegantnu notu.

Kožne torbe za jesen

Mona kožna torba boje lešnika

Jesenja boja lešnika uklapa se uz sve boje jeseni koje volite – braon, zelenu, narandžastu, žutu. Ovo je velika torba bez pregrade, sa geometrijskim prošivom, koji joj daje teksturu i mekoću. Ima ručke za nošenje preko ramena, koje su spojene sa tašnom efektnim metalnim karikama u boji zlata, dok sa prednje strane ima diskretan metalni logo u istoj boji.

Manual crvena kožna torba

Manual torba napravljena je od krupnih traka prepletene kože, sa efektnim geometrijskim izgledom i minimalističkom formom, koja naglašava bogatu teksturu kože. Prostranu unutrašnjost sa dva džepa upotpunjuje odvojivi pamučni neseser. Pored ručki, torba se može nositi i preko ramena, jer uz nju dolazi uski kožni kaiš koji možete prikačiti po potrebi. Ovaj fantastičan model dolazi u tri boje – pored jarkocrvene koju smo izdvojili, tu je i bordo varijanta iste zrnaste mat teksture, kao i tamnocrvena, čija kožna površina ima drugačiju teksturu i diskretan sjaj.

Luksuzna TWINSET tašna (MIAMAYA)

Luksuzna crna tašna od napa kože sa kariranim prošivom je velikih dimenzija (može da stane laptop u nju) i istovremeno je savršeno praktična i elegantna. Ručke sa metalnim lancem u srebrnoj boji postavljene su u gornjem delu, da bi nošenje preko ramena bilo udobno, a metalni T okretni zatvarač obezbeđuje sigurnost i predstavlja efektan ukras.

Pročitajte i ovo: Cozy to wear: Najudobniji odevni komadi u koje možete uložiti ove jeseni

STELLA MCCARTNEY kožna torba (Fratelli)

Potpis engleske dizajnerke – u karakterističnom tačkastom obliku – na torbama iz nove kolekcije jesen/zima 2024. garantuje kvalitet i vrhunski dizajn. Stella je prva lansirala luksuzni brend koji se od samog početka (2001. godine) opredelio za očuvanje prirode i ljubav prema životinjama i nikada nije koristio kožu, perje i krzno.

P….S…. kožne torbe iz nove kolekcije

Sve kožne torbe iz nove kolekcije ovog brenda odlikuju se interesantnim i smelim detaljima, koji osvežavaju poslovni stil notom ekstravagancije. Našim stilistima je, među modelima oštrih linija, skrenula pažnju ova ženstvena tašna neobičnog oblika i maštovitog dizajna, ukrašena resama (prorezima) koje predstavljaju prvi sloj. Čvrste ručke sa štampanim monogramom služe za nošenje u ruci, a uz tašnu ide i kaiš za nošenje preko ramena ili tela, ako želite da vam ruke budu slobodne.

ZARA Maxi Bucket Bag

Predstavlja praktičan dodatak vašem jesenjem stilu sa notom prefinjenog sjaja raskošne bordo-braon boje. Radi bolje organizacije unutrašnjosti, torba sadrži dodatnu torbicu, koja se prikopčava magnetom i može se ukloniti. Dužina remena se može podesiti, tako da vam nošenje preko ramena ili tela bude udobno.

Massimo Dutti torba od brušene kože

Među torbama iz nove kolekcije brenda Massimo Dutti, izdvojili smo torbu od brušene kože, tople braon boje i jednostavnog pravougaonog oblika, koja se ističe sofisticiranim dizajnom, karakterističnim za ovaj brend. Jedini ukras su uzdužni štepovi i čvorovi kojima se završavaju ručke provučene sa obe strane torbe.

Pročitajte i ovo: Vreme je za trench mantile: Pronašli smo 8 najlepših iz novih kolekcija

Naslovna fotografija: pexels.com

Brankica Milošević