Fitnes rekviziti koji vas pozivaju na vežbanje – najbolji izbor iz domaće ponude

Vežbanje je ključno za održavanje zdravlja i dobre forme i odlazak u teretanu, na jogu ili pilates i grupno vežbanje je veoma motivišuće, a ovi praktični i dostupni fitnes rekviziti prosto vas pozivaju da se pokrenete.

Kad nemate vremena za pridruživanje grupi, fitnes rekvizite koje su naši stilisti izdvojili iz domaće ponude, zgodni su za korišćenje kod kuće, ili napolju, za različite vrste vežbanja i angažovanje svih mišićnih grupa. Praktični su, laki za održavanje i pakovanje, uvek su vam pri ruci i vrhunski su dizajnirani.

Najbolji fitnes rekviziti iz domaće ponude

Lonsdale DOUBLE EXERCISE

Točak sa ručicama i odgovarajućom prostirkom odličan je za vežbanje gornjeg dela tela i jednostavan i praktičan za korišćenje u sopstvenom domu, jer njegova upotreba ne zahteva mnogo prostora.

Prostirka za jogu GRIP+ (DECATHLON)

Plava prostirka je dizajnirana za dinamične oblike joge – pokuretanska površina obezbeđuje maksimalno prianjanje, a gustina i debljina prostirke obezbeđuju stabilnost (neće se pomerati, klizati i nabirati, dok izvodite pokrete). Prostirka ima i oznake, koje pomažu da zauzmete pravilan položaj prilikom vežbanja. Lako se održava i pere mekom krpom i sapunicom i ima kaiševe za nošenje preko ramena.

Bordo bučice (DECATHLON)

Bučice idu u paru, a svaka je teška jedan kilogram i 500 grama – što predstavlja minimalno opterećenje, za maksimalan učinak. Ergonomske, lako se čiste i održavaju; idealne su za sve vežbe snage, koje možete praktikovati sami, kod kuće ili napolju.

Pročitajte i ovo: Vežbajte kao Dženifer Lopez – otkrivamo šta podrazumeva njena fitnes rutina

Energetics HIGH SPEED ROPE vijača (INTER SPORT)

Energetics High Speed Rope je crna vijača namenjena treningu brzine i odlična je za samostalnu upotrebu. Čelični “konopac” je dug 280 cm i može se skratiti na željenu dužinu, a u trenutnoj ponudi je na velikom sniženju.

Lonsdale lopta za pilates

Kvalitetna i praktična lopta za pilates srednje veličine (65 cm) dolazi u kompletu sa nožnom pumpom i možete je koristiti za sedenje, kao i za razne oblike vežbanja i opuštanja.

BODY SCULPTURE elastična traka

Vaši kućni fitnes rekviziti će biti kompletni uz ovu ljubičastu elastičnu traku prestižnog engleskog brenda BODY SCULPTURE, poznatog po kvalitetu svojih proizvoda.

 

 

 

RING Kettlebell – rusko zvono

Ako želite da unapredite svoje vežbe snage, rusko zvono (girja) težine 6 kilograma, omogućava brojne dvoručne vežbe iz stojećeg položaja (kardio, izdržljivost, čučnjevi, iskorak…) za koje vam ne treba mnogo prostora i možete ih izvoditi samostalno. Ovaj proizvod je presvučen slojem vinila koji sprečava rđanje i ublažava kontakt sa tlom i ima ručku sa teksturom, koja omogućava bolji hvat, sprečavajući klizanje.

Pročitajte i ovo: Poboljšajte držanje uz 5 jednostavnih vežbi i oslobodite se bola

Naslovna fotografija: unsplash.com

Brankica Milošević