Predstavljamo vam najkvalitetnije košulje sa kratkim rukavima, koje smo izdvojili iz domaće ponude

Ovog proleća i leta, košulje sa kratkim rukavima će osežiti vaš poslovni stil. One su praktične i uklopive sa suknjama i pantalonama koje nosite, a naši stilisti su u domaćoj ponudi zapazili zanimljive i kvalitetne modele.

Bilo da volite komotne i lepršave košulje koje vam omogućavaju „ventilaciju“ ili fit modele, jednostavan kroj ili nešto zanimljivije, među modelima koje vam predstavljamo možete pronaći onaj koji vam najviše odgovara.

Najkvalitetnije košulje sa kratkim rukavima u domaćoj ponudi

Lanena Massimo Dutti košulja

Massimo Dutti modeli se odlikuju sofisticiranom elegancijom i efektnim detaljima i ova košulja se sasvim uklapa u taj opis. Lanena košulja sa otvorenom kragnom i diskretnim kopčanjem, ukrojena je tako da se spreda vezuje u labav čvor, koji predstavlja neobično zanimljiv ukras na ovoj lepršavoj košulji.

P….S….košulje sa kratkim rukavima

Ove sezone P….S….Fashion ima najzanimljivje bele bluze i košulje sa kratkim rukavima, a naši stilisti su zapazili romantičan model sa leptir rukavima, interesantnim naborima na sredini i kopčanjem elegantnom dugmadi u boji zlata. Ovaj model od kvalitetnog pamuka dostupan je u veličinama od 34 do 42.

LCW Vision košulja boje senfa (Waikiki)

Ova komotna košulja od indijskog platna, sa jednim procentom elastina, spada u oversize modele, a posebno je zanimljiva zbog boje senfa, komotnih rukava dužine do laktova i falte na leđima, koja omogućava da košulja ravno pada. U veličinama od S do 2XL možete je naručiti na sniženju, a takođe možete naći i odgovarajuće pantalone.

Pročitajte i ovo: Kako da nosite baletanke ovog proleća: 10 chic ideja za autfite

Liviana Conti vezena košulja

Beli vez ovom modelu daje svečan i raskošan izgled, a ukrojen je tako da poprečno ukrašava prednju stranu košulje i vertikalno zadnji deo i rukave. Lepršava bela košulja Liviana Conti toliko je efektna, da je možete nositi uz farmerke i izgledati elegantno. Na MIAMAYA stranici možete naći i druge košulje sa kratkim rukavima, različitih boja i krojeva.

MIAMAYA RUŽICA košulja sa leptir rukavima

MIAMAYA košulje sa kratkim rukavima imaju izbor ukrojenih modela sa leptir rukavima u više boja, a našim stilistima je privukla pažnju elegantna crna košulja, od kvalitetnog pamuka sa dodatkom elastina. Dostupna je u veličini 36, a u nekoj drugoj boji možete naći i veličine 38 i 42.

ZARA oversize košulja sa kratkim rukavima

Komotna Zarina košulja sa lepršavim rukavima do laktova može se ukopiti uz odgovarajući model pantalona, a možete je nositi i uz farmerkama ili bilo koje komade koji vam idu uz ovaj udoban model boje peska.

Prugasta lanena košulja (LINDEX)

Model od mešavine lana i viskoze sa elegantnim uzdužnim prugama, podvrnutim rukavima dužine do laktova, može se nositi vezan u struku, sa odgovarajućim prugastim pantalonama, ili pušten u kombinaciji sa uskom suknjom. Kad se nosi nevezana, košulja je ravnog kroja, dužine do bokova.

Pročitajte i ovo: Pronađite najbolje farmerke za sebe – izbor različitih modela iz domaće ponude

Naslovna fotografija: pinterest.com

Brankica Milošević