Pronađite najbolje farmerke za sebe – izbor različitih modela iz domaće ponude

Vaše omiljene farmerke nisu samo one „za svaki dan“ koje navlačite kad želite da se osećate prijatno i opušteno. Mogu biti sportske i elegantne i možete ih nositi uz patike, papuče i štikle, a naši stilisti su izdvojili najzanimljivije modele u domaćoj ponudi.

Odaberite kvalitetne farmerke koje se uklapaju u vaš stil – ili ga podižu na viši nivo, među ovim raznovrsnim modelima.

Najbolje farmerke iz domaće ponude

Duboke farmerke JACKIE (LINDEX)

Ako volite modele sa visokim strukom, komotnih, širokih nogavica, ove bež farmerice mogu biti pravi izbor za vas. Napravljene su od kvalitetnog pamuka i u ponudi su veličine 36, 40, 42 i 44.

PINKO POZZILLO široke farmerice (MIAMAYA)

Još jedan model farmerica sa visokim strukom, od svetlog teksasa, ima pet džepova, gajke za kaiš i zvonaste nogavice. Na MIAMAYA stranici možete naći i brojne druge modele sa uskim i širokim nogavicama, u većim veličinama.

ZARA farmerke sa visokim strukom

Ovaj Zarin model isprane sive boje, sa visokim strukom i dva našivena zadnja džepa, interesantan je zbog dužine do ispod listova i širokih nogavica zvonastog kroja. Uparene sa obućom na štiklu, crnim topom i kaišem, mogu se nositi u svakoj prilici. U ponudi su veličine od 32 do 44, u još tri nijanse plave boje.

ženske farmerke Sisley (UNITEDFASHION)

Ovaj model farmerki veoma efektno izgleda uz podvrnute uske nogavice i košulju, sako i obuću na štiklu – što čini atraktivan poslovni autfit. Sesley farmerke se mogu naći i u crnoj boji i možete ih nositi i uz ravnu obuću, patike ili papuče.

Pročitajte i ovo: Lagane suknje za toplije dane koje su u domaćoj ponudi zapazili naši stilisti

P….S….Fashion teksas pantalone

Visoko sofisticiran model pantalona od kvalitetnog teksasa, krojen je poput klasičnih pantalona sa ivicom (štep duž prednjeg dela) i ima vidljive ukrasne štepove oko šlica, pojasa i usečenih džepova. Možete ih kombinovati uz odgovarajuću P….S…. košulju – ili bilo koji gornji deo, koji ističe njihovu eleganciju.

Farmerke sa šlicevima (STRADIVARIUS)

Svetloplave farmerke zvonastog kroja sa šlicevima na spoljašnjoj strani nogavica, napravljene su od mešavine pamuka i poliestera, sa dodatkom spandeksa. Udobne su i izgledaju vrlo mladalački u svakoj kombinaciji. Dostupne su u veličinama od 32 do 42, u tri nijanse plave i u crnoj boji.

GUESS široke farmerice (FASHION&FRIENDS)

Široke farmerke su veoma moderne ove sezone, a ovaj model sa visokim strukom i zvonastim nogavicama, od tamnoplavog džinsa, izgleda veoma ženstveno i izdužuje figuru. Na stranici FASHION&FRIENDS možete naći i druge modele farmerica, različitih krojeva i boja.

LEGEND farmerke sa unutrašnjim šlicem

Ovaj model farmerica vrlo dugih nogavica, sa šlicevima sa unutrašnje strane, poziva vas da obujete svoje najlepše sandale ili papuče na štiklu i uživate u prednostima izdužujućeg efekta. LEGEND farmerke su napravljene od obrađenog džinsa (98% pamuka i 2% elastina), imaju dubok struk i liniju koja prati oblik tela, šireći se blago od kolena do rubova nogavica.

Pročitajte i ovo: Moderne i udobne – najlepše papuče na štiklu, prema izboru naših stilista

Naslovna fotografija: pexels.com

Brankica Milošević