Kvalitetne i elegantne bež tašne – nota sofisticiranosti u svakoj odevnoj kombinaciji

Uvek elegantne, bež tašne možete nositi uz sve boje i odevne kombinacije, a naši stilisti su izdvojili najlepše i najkvalitetnije koje su zapazili u domaćoj ponudi.

Bež nijanse daju notu sofisticiranosti svakoj odevnoj kombinaciji, a torbe i tašnice koje vam predstavljamo, uklapaju se u svačiji stil i mogu se nositi u svakoj prilici.

Elegantne bež tašne iz domaće ponude

MONA kožna bež tašna

Ova elegantna tašna sa magnetnim kopčanjem na preklop, dovoljno je velika da u njoj nosite sve što vam je potrebno, i dovoljno mala da ne bude teška ni ako je napunite. Kaiš za nošenje preko ramena kombinovan je sa lancem krupnih alki u boji zlata, koji se slaže sa efektnim patentom na preklopu.

MANUAL LUKSUZNA TAŠNA

MANUAL tašna tradicionalne ručne izrade od kože vrhunskog kvaliteta, svojim neobičnim dizajnom sa okruglim ručkama uklopljenim u kvadratni oblik tašne, objedinjuje luksuzan i minimalistički izgled. Može se nositi i preko ramena uz podesiv kaiš sa metalnim delovima u srebrnoj boji, a može se naći u više boja.

Asimetrična torbica ZARA

Među brojnim zanimljivim i pristupačnim Zarinim tašnicama, naši stilisti su zapazili stilizovanu koja se nosi preko ramena na tankom, podesivom kaišu i čiji je jedini ukras asimetrični preklop. Jednostavna i elegantna, posebno efektno deluje u kombinaciji sa kontrastnim bojama odeće.

Pročitajte i ovo: Predstavljamo vam H&M STUDIO mini letnju kolekciju od regenerativnog pamuka

David Jones Handbag tašna

David Jones damska tašna prepoznatljivog sofisticiranog dizajna može biti pravi izbor, ako razmatrate bež tašne koje su dovoljno velike i praktične, a istovremeno elegantne i pristupačne. Ovaj model sa pažljivo odabranim detaljima u stilu organizovane poslovne žene, trenutno je na sniženju.

MANGO šoper torba

Velika i praktična Mango torba od veštačkog materijala je elegantnog dizajna, bez ukrasa, sa tankim dvostrukim ručkama koje su dovoljno dugačke da je možete komotno nositi preko ramena.

P….S…. efektna bež tašna

Maštovitog geometrijskog dizajna, ova tašna srednje veličine predstavlja efektan dodatak vašem stilu i, osim u bež nijansi, možete je naći i u crnoj boji.

NINE WEST Siera torba

Elegantna velika tašna od veštačkog materijala ima ručke u stilu kaiša, koje se mogu podesiti, kao i dodatni novčanik kao ukras, zakačen na spoljnoj strani. Metalni detalji su u zlatnoj boji, kao i diskretan logo uz ivicu prednje strane.

Pročitajte i ovo: Naziv su dobile po slavnim damama: Torbe koje su ušle u istoriju mode

Naslovna fotografija: pexels.com

Brankica Milošević