Nedeljni horoskop: 8. januar – 14. januar

Nedelja u kojoj započinjemo oporavak od praznika, krećemo sa dijetom „od ponedeljka“ i pravimo planove da za našu drugačiju priču koju ćemo ispisati u ovoj godini. Hoćemo li u tome i uspeti?! Ako damo sve od sebe sigurno hoćemo, posebno ubrzanje i pomak nam kreće već od narednog meseca tj pred sam kraj januara osetićemo da se nešto menja nabolje i zato bez odustajanja.

Lilit nam se danas, 08.01. u 14.42č seli u znak Lava što nam na duboko emotivnom planu nosi promenu pa ćemo biti okrenuti  plemenitim osobama, ali imaćemo i stalnu potrebu za pažnjom. Ponašanje nam često može biti dramatično, a sebi ćemo postavljajti velike ciljeve. Ego će biti jako naglašen. Dame sa natalnom Lilit u Lavu nikada do kraja ne daju  sve i muškarci nikada ne znaju na čemu su sa njima, a gospoda sa ovom Lilit u natalu su večiti dečaci kojima je od ljubavi izabranice mnogo važnije divljenje okoline.

Nedeljni horoskop: 8. januar – 14. januar

U ponedeljak, za mnoge prvi radni dan nakon praznika, retro Merkur i Uran u dobrom aspektu će nam dati priliku da neke zaboravljene dogovore sada stavimo na dnevni red i rešimo ih baš onako kako nam odgovara ili ih nastavimo tamo gde su zastali leta 2022.god. Nalazićemo rešenje za svaku situaciju na koju budemo naišli, bilo u emotivnom, bilo u poslovnom segmentu života. Istog dana, 09.01. Venera i (još koji dan retro) Mars će napraviti odličnu saradnju i dozvoliti nam da malo predahnemo i uživamo u svom emotivnom odnosu, neki će otići na kratak put, neki će se zaljubiti i uploviti u strastvenu priču koja će pred kraj meseca zahtevati mnogo više odgovornosti i posvećenosti, ali mislićemo o tome kada dođe vreme. Novac nam dolazi iz više izvora ili naplaćujemo konačno neke poslove koje smo davno završili.

Nekoliko dana kasnije, 12.01. oko 22č Mars nakon dugog perioda retrogradnosti kreće u direktan hod sa osmog stepena znaka Blizanaca. Kako je na svoj retro put krenuo sa 25. stepena znaka Blizanaca, tako ćemo i mi ubrzanje tj pomak u svakodnevnom životu osetiti kada prođe upravo taj stepen tj dođe na sledeći, 26. U međuvremenu će se i Merkur ispraviti (18.01.) tako da kraj januara, ali posebno februar nose neka potpuno drugačija dešavanja u naše živote.

Petak 13.01. Ijaaaoooo!!!! Pa kakva godina, petak 13. Šala, šala, moj omiljeni datum, baš zato što je nepravedno optužen i pripisuju mu svakakve loše konotacije, a to zaista nije do njega, već od naših misli i uverenja na koja možemo uticati i menjati ih. Danas su nam Sunce i Neptun u dobrom aspektu pa baš ono u šta verujete će vam se i desiti što znači da je važno verovati u dobro, ali i raditi na tome jer je Sunce ipak u znaku Jarca, pa će se shodno trudu, radu i veri upravo to što želimo i ostvariti.

Mesec će na putovanje ove nedelje krenuti iz znaka Lava, sav šljokičast i srećan, željan noviteta u svom životu i sjajan je trenutak da odete na neku predstavu jer ćete sigurno uživati. Takođe, u danima kada je Mesec u Lavu treba zakazati šišanje jer će vam kosa brže rasti i biće bujnija. 10.01. u 16.16č Mesec odlazi u znak Device i vreme je za buđenje, sređivanje i sebe i kuće, i posla nakon praznovanja, ali i za mnogo razmišljanja o svemu što bismo mogli uraditi u narednom periodu. 13.01. u 3.57č Mesec odlazi u znak Vage i željan je slobode i druženja pa gledajte da svom partneru u ovim danima pre svega budete prijatelj jer će to biti najvažnije i doneće vam divne dane pune uživanja.

Podznak Ovan

Nakon skroro tri meseca, konačno ćete u ovoj nedelji osetiti da se polako vraćate sebi, nekom svom ritmu, snazi i energiji koja vam dugo nedostaje. Komunikacija će biti sve bolja, kao i dogovori koje budete pravili u narednom periodu. Sve propuštene prilike  u vezi posla i karijere vam ponovo dolaze i sada ćete ih iskoristiti.

Ljubav

Slobodni baš vole što su slobodni i u ovoj nedelji će uživati u nekim vezama koje su bazirane na velikoj strasti i to će im jako prijati.

Oni koji su u vezama imaju jednu zanimljivu nedelju u kojoj ćete strasti kanalisati na najbolji mogući način, a zbog poslovnih obaveza možete biti odvojeni par dana što vas samo dodatno može zbližiti i pojačati već pomenute strastvene trenutke.

Podznak Bik

Nove mogućnosti, napredovanje ili novi posao su ono što se kod vas pokreće u ovoj nedelji. Ugovori koje ćete potpisati sredinom februara će sada biti tema pregovora i nemojte brinuti jer će se ovo pokazati kao nešto izuzetno dobro za vaš poslovni i finansijski segment.

Ljubav

Oni koji su u vezama mogu polako da prave planove i pokreću neke zajedničke poslove ili ulaganja u renoviranje mesta na kom započinjete zajedički život.

Slobodni će još neko vreme da se vrte oko prošlih dana i mogu imati kontakte sa bivšim partnerima u danima koji su pred nama.

Pročitajte i ovo: Energetski boost sa feng šuijem u 9 ključnih koraka

Podznak Blizanci

Nakon što se ovaj Mars u vašem prvom polju (p)okrene i vi ćete osetiti pomak na svim poljima i mnogo toga što je ostalo na čekanju negde sredinom oktobra će se vratiti i rešavati u narednom periodu. Videćete da ništa nije izgubljeno, ni vi, ni poslovi, ni emotivni život, iako je u nekim trenucima sve izgledalo potpuno beznadežno.

Ljubav

Slobodni se vrlo lako mogu zaljubiti u nekoga koga upoznaju na putovanju ili nekoga ko je profesor, filozof, neko ko možda samo voli da mnogo priča i živi život na jedan poseban način.

Oni u koji su u vezama nakon mnogo vremena kreću napred i prave sitne planove za putovanja i neke lepe i zajedničke trenutke koji su zapeli negde u oktobru, ali sada se vraćate na svoj put ljubavi i sreće.

Podznak Rak

Misli se polako sređuju, shvatate i prihvatate da ne možete kontrolisati sve situacije u životu već samo možete uticati na svoje reakcije na te događaje i to je ono što će vam doneti potreban mir. Nesporazumi koje imate sa ljudima sa kojima sarađujete će se rešavati u narednim danima na obostrano zadovoljstvo.

Ljubav

Oni koji su u vezama neka manje pričaju svojim „prijateljima“ o intimnim stvarima ili tajnama koje im partner poverava. Strastveni vikend negde van gradske gužve je ono što će vam doneti mnogo lepih trenutaka.

Slobodni su spremni za promenu statusa i konačno prošlost ostavljaju iza sebe i kreću za početak u neke slobodne veze ili veze oslobođene očekivanja što je i najbolje tj to je recept za sreću.

Podznak Lav

U ovoj nedelji obratite pažnju na zdravlje jer nešto što niste preležali ili potpuno rešili se može vratiti, ali ovaj put zaista morate da se odmorite i odležite nekoliko dana. Posao i sve ostale obaveze će morati da sačekaju i imaćete priliku da rešite sve kada budete potpuno dobro.

Ljubav

Slobodni ulaze u period kada sve do sredine maja imaju odličnu priliku za upoznavanje i početak kvalitetnih i trajnih odnosa.

Oni koji su u vezama imaju pred sobom dane u kojima će im partner biti i prijatelj, i psiholog, ali i strastveni trenuci neće izostati pa uživajte do maksimuma.

Podznak Devica

Vaš vladar Merkur je i dalje u retro hodu pa vas vraća na prošle dane, teme, ljude, ali može vam doneti i propuštene prilike koje sa sadašnjim iskustvom možete iskoristiti na način koji će vam doneti prosperitet. Ispiti koje niste položili ili povratak na fakultet, neki kurs jezika ili bilo koje učenje koje niste završili sada možete obnoviti i to sa velikim uspehom.

Ljubav

Slobodni ako žele kvalitetan odnos onda treba da šalju jasne poruke onome ko im se dopada jer ovo igranje igrica ili vruće-hladno ponašanje vas neće odvesti u pravcu u kom u dubini srca želite da idete. Oni koji su u vezama u ovoj nedelji mogu imati dobrih prilika za razgovore koji će odrediti nastavak vašeg odnosa. Mnogo toga je zrelo za „popravku“, a neki parovi će se odlučiti i za ozbiljnije odluke.

Nedeljni horoskop: 8. januar - 14. januar

Podznak Vaga

Odgovori u vezi odlaska ili produžetka boravka u inostranstvu stižu tokom nedelje, ali i poslovi koji imaju veze sa inostranim partnerima će se polako dovoditi do kraja i možete očekivati pozitivne vesti i potpisivanje važnih ugovora do kraja ovog meseca.

Ljubav

Slobodni imaju priliku da na nekoj zabavi ili u teretani upoznaju zanimljivu osobu sa kojom će jako brzo ući u strastveni odnos. Takođe, imate priliku i za obnovu odnosa sa nekim sa kim je priča ostala nedovršena.

Za one u vezama period do sredine maja je tu da vidite da li je ovo odnos u kom ste srećni ili je vreme da se nešto iz korena menja. Razgovarajte više i pokušajte da rešite ono što se može rešiti.

Podznak Škorpija

Nedelja u kojoj krećete laganim koracima napred sa onog mesta na kom ste stali negde u oktobru prošle godine. Promene na poslovnom planu možete uvoditi od sredine nedelje, ali pravi odjek svega što radite ćete osetiti sredinom februara, posebno u finansijskom smislu.

Ljubav

Slobodni imaju mogućnost da ljubav pronađu na putu do posla ili preko nekog od kolega sa kojima svakodnevno sarađuju.

Oni koji su u vezama neka ovih dana što više vremena provode kod kuće sa partnerom jer će tu biti najlepše. Film ili serija, kokice i samo vas dvoje doneće vam izuzetan provod i trenutke za pamćenje.

Podznak Strelac

Kreativnost se budi i ukoliko se bavite pisanjem ili bilo kojim poslom koji uključuje maštu i kreativni deo ličnosti onda su ovo dani u kojima ćete parviti izuzetne poslovne korake. Vreme je da se pokrenete i fizički i da krenete na vežbe, trčanje, bilo koja fizička aktivnost će vam prijati.

Ljubav

Slobodni okreću novi list, stvaljaju tačku na prošlost i kreću napred, spremni za neke nove i drugačije priče. Nova poznanstva vas čekaju na javnim mestima i velikim događajima.

Oni koji su u vezama u narednim danima imaju još vremena za razrešenja nekih problema koji se tiču prošlosti pa razgovarajte o svemu bez zadrške jer je ovo mesec u kom možete doneti odluku idete li dalje sami ili ostajete na zajedničkom putu.

Podznak Jarac

Poslovni projekti se pokreću, ali i neki novac koji dugo čekate stiže u toku ove nedelje. Ono što je jako važno da znate jeste da ne potrošite odmah sve što imate jer će nekih neočekivanih troškova biti već od 15.01.

Ljubav

Slobodni u danima pred nama mogu krenuti u jednu vezu koja će delovati strastveno i obećavajuće na početku, a ono sa čim ćete se suočavati jeste vaša podsvest i pitanja vrednovanja sebe na kojima morate raditi kako biste imali kvalitetan odnos sa sobom pa i sa bilo kim drugim.

Oni koji su u vezama u ovoj nedelji mogu očekivati velike troškove zbog želje da ugode sebi i partneru i to je sasvim u redu jer svakako je naše samo ono što smo potrošili. Neko lepo putovanje vas očekuje tako da nemojte žaliti, vi makar umete da zaradite novac.

Podznak Vodolija

Potreban vam je mir od svega, posebno gužve koja je trajala nekoliko nedelja unazad pa ako ste u mogućnosti negde otputujte makar na par dana. Brige oko prošlih dana i postupaka koje ste tada povukli vam neće doneti ništa dobro, odmorite se i krenite napred, prošlosti neka na svom mestu jer jedino nju ne možemo menjati.

Ljubav

Oni koji su u vezama u ovim danima treba da postave jasne granice jer će neko iz kruga porodice pokušati da se meša u vaš odnos što vas može jako iznervirati, a neke odnose i poljuljati.

Slobodnima je prošlost u mislima pa mogu sa nekim od prijatelja ući u kratku romansu dok ne dođu sebi i ne krenu napred tamo oko 24.01.

Podznak Ribe

Prijatelji vam u ovoj nedelji mogu biti izvor glavobolja jer će ili doći do prekida kontakta ili nesuglasica koje će vas uznemiriti. Poslovni projekti i same finansije se pokreću nabolje pa nemojte sami sebe saplitati već preuzmite odgovornost i pokrenite se.

Ljubav

Slobodni mogu započeti neku tajnu priču koja će biti tajna zbog razlike u godinama ili statusu pa ako vam prija i srećni ste samo napred.

Oni koji su u vezama bi mogli da raspravljaju sa partnerom oko zajedničkih slika koje kači po društvenim mrežama jer vi želite da sačuvate vašu intimu što je u ovom svetu u kakvom živimo (svetu poremećenih vrednosti) zaista nešto najbolje što možete uraditi.

Pročitajte i ovo: Vodič za kristaloterapiju – isprobajte isceljujuće dejstvo kristala

Naslovna fotografija: unsplash.com

Astrolog AstroLilit, nepopravljivi optimista čija je želja da vam zvezde i vaš natal približi tako da shvatite da ste vi glavni i da su zvezde tu da vam pomognu, a ne da ih se plašite