Moderne i udobne – najlepše papuče na štiklu, prema izboru naših stilista

Sezona proleće/leto, pored ostalih upečatljivih komada odeće koje naši stilisti pronalaze na domaćem tržištu, donosi najlepše papuče na štiklu, koje možete nositi sve do jeseni.

Bilo da volite stabilnu i široku petu, elegantnu špicastu obuću sa tankom štiklom, klasične ili neobične, otvorene ili zatvorene – papuče su hit ove sezone! Pogledajte ove fantastične modele – i budite spremni da se zaljubite.

Najlepše papuče na štiklu na domaćem tržištu

ZARA špicaste papuče na štiklu

Zarine zatvorene papuče na štiklu koje su zapazili naši stilisti, špicaste su i elegantne, golubije-sive boje. Napravljene su od prevrnute kože i mogu se naći u veličinama od 35 do 41. Možete ih nositi uz farmerice i majicu – i izgledati elegantno i stilizovano.

NINE WEST Garta papuče

Visoko stilizovane papuče u stilu nanula, sa niskom petom i krupnom šnalom možete naći u dve boje, beloj i bež. Napravljene su od veštačke kože, poliuretana i gume, udobne su i stabilne – štikla je visoka 4 centimetara i možete ih nositi u svim prilikama, običnim i svečanim.

Cloud 9 Loreana papuče na štiklu

Bele i ružičaste Cloud 9 Loreana papuče su vrlo ženstvene. Imaju otvorene prste i atraktivan efekat mašne na prednjem delu, sa stilizovanom izvijenom petom. Možete ih naći na sniženju, u veličinama od 36 do 40.

Massimo Dutti špicaste papuče

Veoma elegantne Massimo Dutti špicaste papuče na štiklu napravljene su od crne goveđe kože, imaju fleksibilnu tabanicu od pene, koja obezbeđuje udobnost, otvorenu petu i tanku štiklu, koja je visoka svega 4 centimetara.

Just Cavalli – papuče sa blok štiklom

Just Cavalli Dune kockaste crne papuče izgleaju veoma smelo i ekstravagantno –  sa crvenim logo printom na unutrašnjem gazištu, dva kaiša preko stopala i blok potpeticom visine 10,5 cm. Mogu se naći u veličinama od 37 do 41.

Pročitajte i ovo: Ženstvene i praktične: Midi-haljine za proleće i leto, prema predlogu naših stilista

Boss kožne papuče na štiklu

Bossove papuče imaju neobičnu i smelu liniju koju im daje ravna, tanka potpetica visine 9 centimetara i crni i braon-beli izukrštani kaiševi, koji obuhvataju stopalo i obezbeđuju udobnost. Ove izuzetno kvalitetne papuče možete naći u brojevima od 36 do 41.

JW ANDERSON papuče

Ove neobične papuče napravljene su od jagnjeće, sa đonom od goveđe kože. Napred su otvorene, a od svih drugih modela koje su naši stilisti zapazili, izdvaja ih neobična, glamurozna i atraktivna štikla u obliku metalne alke u zlatnoj boji, visine 8 centimetara.

Gino Rossi papuče na štiklu

Bež, tamnobež i crne Gino Rossi papuče su još jedan klasičan model u stilu nanula, sa nešto višom petom (6 cm), koja je kockasta i stabilna. Metalna šnala u zlatnoj boji na prednjem kaišu nosi diskretno utisnut logo i predstavlja elegantan ukras. Napravljene su od prirodne zrnaste kože i mogu se naći u veličinama od 36 do 40.

Pročitajte i ovo: Špicaste cipele za vrhunsku eleganciju, prema preporuci naših stilista

Naslovna fotografija: pexels.com

Brankica Milošević