Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Probudi mir i radost u sebi – dvadesetjednodnevni izazov

Ako si na prekretnici ili u važnoj životnoj fazi, Ili jednostavno želiš da uradiš nešto dobro za sebe, Probudi mir i radost u sebi je pravi program za tebe. Bilo da su pred tobom važne odluke, ili da ti je potrebna snaga i dobra energija da ih sprovedeš u delo, kao i podrška da na tom putu istraješ, meditacija je nešto što će ti pomoći.

Iskustvo nam govori da je sve moguće kada jasno znamo šta želimo i kad imamo unutrašnju snagu i podršku okruženja. Ali u realnosti je često drugačije, te kao da ne nalazimo ni dovoljno snage, ni podrške, iako unutrašnji glas zove na promenu. Ne promene radi, već radi lepšeg i boljeg kvaliteta života.

I sama sam prošla (i prolazim) kroz značajne životne promene, i sada dobro znam da me je na tom putu održala jedna ključna stvar, a to je svesno, beskompromisno očuvanje unutrašnjeg mira. Jer, kada je glava bistra, a emocije zdrave, tada je sve moguće. Bukvalno!

Naravno da ćeš se zapitati kako da neguješ mir, ako se osećaš nemirno. Gde pronaći mir, ako sve u nama i oko nas kuva. Ali na to ću ti odgovoriti – mir se vežba. Ne samo kada smo uznemireni, nego stalno. Što više pažnje posvetiš negovanju smirenosti, koja je inače tvoje prirodno, ali zapostavljeno stanje, to ćeš više postajati smirena osoba. Uvek, a ne samo privremeno.

A kad se osećaš smireno iznutra, onda jasnije donosiš odluke. Jasnije vidiš šta ti daje snagu da ideš napred. I lakše komuniciraš sa okruženjem, bilo da ti daje podršku ili ne.

O tome svedočim svakodnevno u svom životu, već 15 godina, ali i u svakodnevnom radu, sa sada već više od 5000 klijenata.

meditacija, izazov

Zato te pozivamo na svojevrstan izazov, u naredne tri nedelje, 21 dan, koji možeš pratiti na Jutjub kanalu easy life. Ovo je izazov u kome ćeš uživati i koji će vratiti tvoj mir i zadovoljstvo. Zašto 21 dan? Zato što je toliko vremena potrebno mozgu da počne da prima novu naviku.

Želim ti da iskusiš stanje dubokog mira koji je početna i neophodna osnova za sve što dalje želiš da sprovedeš u delo. Nemoj donositi odluke iz nemira, niti tražiti podršku u sebi i drugima, kad nisi u miru sa sobom samom.

Uvek je pravi trenutak da od života napraviš lepo mesto!

Nije do okolnosti, do tebe je!

Kako izazov izgleda?

  • Tokom naredne 3 nedelje, na svaka 3 dana sa tobom delimo jednu LEPO MI JE meditaciju Milice Stojiljković;
  • Za tu meditaciju je potrebno da izdvojiš samo petnaestak minuta dnevno;
  • Dakle, ukupno ćeš dobiti 7 meditacija i uz svaku objašnjenje zašto je radiš i kako će to uticati na tvoj unutrašnji mir.

Ukoliko imaš pitanja, možeš nam ih poslati na mail: redakcija@easylife.rs

Počinjemo sutra…

Milica Stojiljković je autor Metoda ličnog razvoja LEPO MI JE. Uči ljude da meditiraju, kako bi postali i ostali smireni i fokusirani, bez obzira na okolnosti. Bira harmoniju umesto savršenstva, suštinu umesto forme i dobre umesto praznih priča. 

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.