Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

21 dan meditacije: Sve je dobro u tebi i oko tebe (meditacija broj 7)

Bravo! Evo nas za poslednjem koraku 21-dnevnog meditiranja. Nakon opuštanja, oslobađanja od svih uzroka stresa i destruktivnih emocija i harmonizacije celog sistema, sada je na redu sedma meditacija i trenutak da finalno konstatuješ da je – sve dobro u tebi i oko tebe.

Za ove tri nedelje redovnog meditiranja, ceo tvoj sistem je jasno dobio informacije da odlučno radiš nešto drugačije nego pre, da umesto nemira svesno unosiš mir u svaki svoj dan. I zato zaslužuješ da SEBI kažeš jedno veliko HVALA na tome.

Pročitaj i ovo: Afirmacije za razvijanje ljubavi prema sebi

Sa tobom delimo poslednju u nizu meditacija  – zahvaljujući kojoj ćeš učiniti da sveža energija ostane i narednih dana u tebi i oko tebe.

U nastavku su sve prethodne meditacije: 

Lepo mi je: meditacija 1-3. dan;

Lepo mi je: meditacija 4-6. dan;

Lepo mi je: meditacija 7-9. dan;

Lepo mi je: meditacija 10-12. dan;

Lepo mi je: meditacija 13-15. dan.

Lepo mi je: meditacija 16-18 dan.

A OVDE  možeš preuzeti svoju poslednju meditaciju.

I imamo još dve lepe vesti. Milica Stojiljković će odgovoriti direktno na tvoja pitanja….

Ukoliko želiš da nastaviš da meditiraš i radiš LEPO MI JE meditacije, Milice Stojiljković, možeš ostvariti popust za prijavu na 6-mesečni program, samo zahvaljujući easy lifeu. Sve o programu možeš saznati OVDE, a da bi ostvarila popust potrebno je da pošalješ samo Easy Life na sledeći mejl: lepomije.milica@gmail.com. 

Milica Stojiljković je autor Metoda ličnog razvoja LEPO MI JE. Uči ljude da meditiraju, kako bi postali i ostali smireni i fokusirani, bez obzira na okolnosti. Bira harmoniju umesto savršenstva, suštinu umesto forme i dobre umesto praznih priča.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.